GOREME LUNCHROOM & RESTAURANT

GOREME LUNCHROOM & RESTAURANT al 15 jaar bekend om de huisgemaakte doner kebab!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2333 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Goreme Lunchroom & Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2022 om 19:44 Duurde te lang
17 feb 2022 om 19:32 Het was de eerste keer bij Goreme maar uitstekend! Twee gerechten geprobeerd, allebei goed. Redelijke porties, niet zo vet en met aandacht bereid.
12 feb 2022 om 16:47 Eten was warm en vers zoals altijd weer lekker genoten
7 feb 2022 om 21:38 Kapsalon is lekker, alleen zat er heel weinig/nauwelijks patat in beiden kapsalons. Ik denk dat er wat mis is gegaan met het afmeten van de patat. Volgende keer hoop ik dat beter gaat. Ik blijf bij jullie bestellen, want jullie hebben lekker eten!
6 feb 2022 om 20:10 Shit eten enige wat goed was is de sauzen. Lang gewacht voor jan lul
2 feb 2022 om 21:31 Eten besteld binnen 15 min gekomen!!
1 feb 2022 om 21:40 Ik had kindermenu besteld, het eten was gewoon oud en heel koud. Echt zonde van me geld. bezorging was top!
31 jan 2022 om 23:01 Kwalitatief eten
28 jan 2022 om 23:16 Food is ammazing as always. Delivery is too late
24 jan 2022 om 10:31 Snelle bezorging. Warm/lekker gerecht.
23 jan 2022 om 22:59 Eten ziet er niet echt vers uit. Wordt duidelijk snel snel bereid. Geen aandacht voor eten. Bezorgers zijn wel altijd aardig.
23 jan 2022 om 1:26 Friet is koud, döner is lauw. Je geeft de koerier te veel mee, jullie zijn 12 min met de scooter van mn huis, verkort de route en geef koerier (auto) minder pakketjes. Denk niet alleen aan kosten reductie maar ook je naam en kwaliteit van je waar.