GOREME LUNCHROOM & RESTAURANT

GOREME LUNCHROOM & RESTAURANT al 15 jaar bekend om de huisgemaakte doner kebab!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1234 beoordelingen
15 jan 2020 om 0:09 Eten was prima enkelt bezorging wat te laat
13 jan 2020 om 1:06 Eten is ok, vind de knoflooksaus iets te zuur, mag meer knoflook in ipv yoghurt\ zuurtje. Bezorging is heel erg rap.
12 jan 2020 om 19:49 Top!
12 jan 2020 om 8:15 Vroeger was het eten heel anders vers en lekker. Maar jammer genoeg dit keer was niet wat ik had verwacht, eten was niet lekker en heel weinig echt apart van smaak Ik was zeker niet tevreden en voor mij ga ik hier niet mee bestellen.
8 jan 2020 om 23:19 İk heb jaren bij jullie besteld heb nog nooit zo een Russisch salade gegeten. Het is bedorven de uien erin plus voor 4,50 mag het bakje goed gevuld zijn! Het is geen Russisch salade het is Bulgaars. Zeker nieuwe eigenaars sarma hazir ezme kokar. Jammer!!!
5 jan 2020 om 14:11 3 spiezen met malse stukken kipsaté. Voortreffelijk! Patates, helaas 3x niets. Vreselijk slap gebakken. Sla met tomaat kan er mee door. Uien half rauw gebakken en waarom er zo'n grote peper bij moest zitten. Vreemd Bezorging keurig op tijd, zeer vriendel
4 jan 2020 om 21:28 Goede salade, lekker brood en smakelijke köfte!
1 jan 2020 om 22:36 Delivery took 1,5h and food was terrible, probably had been prepared when ordered and sat in packaging the entire time. The lamb döner is not freshly made, it smelled and tasted worst than dog food. I don’t understand the reviews..
29 dec 2019 om 23:10 Delivery came 20min after the initial 63min delivery. They marked the food as "delivered" 10min before actually ringing the bell. The salad was full of peppers and the ingredient list didn't have them. I'm allergic to them.
29 dec 2019 om 21:26 Goed zo als altijd en genoeg saus
28 dec 2019 om 20:48 Het eten was niet lekker, we hadden 2 broodjes kipdoner besteld. De smaak was raar leek niet op kip maar combinatie van iets, kon het niet echt plaatsen. Daarbij was het broodje anders en doordrenkt met vet en sompig. Kortom geen succes.
25 dec 2019 om 22:38 Heerlijk gegeten met collega. Alles was vers en warm. Aardige bezorger.